Buy Clubul Bilderberg. Stapanii lumii by Cristina Martin (ISBN: ) from Amazon’s Book Store. Everyday low prices and free delivery on eligible. Clubul Bilderberg-stapanii lumii-Cristina Martin. 4 likes. Book. Articole din stapanii din umbra scrise de Cristian Terran și Gebelezis. Mintea lui este pura, nealterata de virusurile energo-informationale ale lumii in care a din Umbra Tagged with al treilea razboi mondial, anti nwo, Clubul Bilderberg, .

Author: Feshura Mutilar
Country: Fiji
Language: English (Spanish)
Genre: Finance
Published (Last): 9 November 2010
Pages: 266
PDF File Size: 16.9 Mb
ePub File Size: 7.82 Mb
ISBN: 549-5-25181-693-7
Downloads: 51781
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Togore

Unii regreta siguranta materiala din timpul ceausist, cand bilderverg nu aveai libertate de exprimare. Astfel omul se desensibilizeaza. Daca tu crezi intr-o anumita zeitate sau nu crezi in ea nu conteaza!

Vrea sa schimbati sistemul fara ajutorul sau divin ci cu mainile voastre umane. Oamenii din toata lumea incep sa construiasca dispozitive cu energie gratuita pentru propriul lor uz.

Cristina Martin – Carti Romanesti

In acest fel victima cedeaza presiunilor si devine de buna voie sclavul programatorilor care isi vor urma gradual proiectul. O diferenta de milioane de ani, sau poate chiar de sute de milioane, este atat de mare precum cea dintre noi si o maimuta sau o soparla. Din motive lesne de inteles pentru ca majoritatea sistemelor constrangeau anumite drepturi ale populatiei. Resemneaza-te cu persoana moale, neatractiva, neinspirata si bilderbsrg care esti.

Eseul de fata expune o sinteza a unor opinii curente, ca si un punct de vedere personal, privitor la ipoteza extraterestra: Suntem cluubl rasa de oi care asteapta un cioban.

Oamenii rau intentionati, care chiar vor sa incalce legea gasesc solutii sa pacaleasca sistemul. Voi pune pe umarul lui cheia casei lui David: Specia umana se va schimba si ea. Motivatiile sunt simtul grandorii, lacomia, dorinta de putere si un sentiment fals de autoimportanta. Cine crede in ziua de azi ca mai are intimitate se inseala.

List of products by manufacturer Cristina Martin

Primele doua forte au folosit constant mass-media pentru a face publice cele mai rele exemple din cadrul acestui grup, pentru a distrage atentia publicului si pentru a discredita descoperirile reale prin asocierea lor cu fraudele evidente. Nu mai are rost sa precizez ca grecii si romanii practicanti inversunati ai sodomiei isi formau razboinicii prin programare.

  LEGO 6675 INSTRUCTIONS PDF

Poporul roman are o istorie traumatizanta… Am fost asupriti de catre multi si oricat am crede noi ca am razbit si ne-am rasculat impotriva sistemelor cotropitoare, exemplele de razvratire se pot numara pe degete in stapahii veacurilor.

Am refacut si eu acest calcul, respectand mai mult spiritul decat forma ecuatiei lui Drake. Sau, la fel ca si guvernele, nu vrea fiecare sa-si asigure propria supravietuire?

Programatorii adversi refac programarea prin care spionii au trecut initial pentru a descoperi toate camarutele create in subconstientul spionului si a avea astfel accest la toate informatiile stocate in aceste camarute. Pentru a se realiza acest lucru fiecare dintre noi putem contribui. Ea este reala si va schimba complet modul in care traim, muncim si ne raportam unii la ceilalti. Repet — stramosul nostru acum un miliard de ani era un viermisor. Iisus a fost considerat Mielul lui Dumnezeu.

Filed under Conspiratii Tagged with acceptul populatieisocietatea civilastapanii din umbraviitorul umanitatii. Acestea sunt lucruri care ne indeparteaza in fiecare zi de bogatia adevarata. A treia forta care opereaza pentru a amana disponibilitatea energiei gratuite este reprezentata de stapajii de inventatori care se insala si din sarlatani.

Ca o curiozitate, am vazut niste desene japoneze cu puternic simbolism ocult in care se deschidea o poarta catre o dimensiune de energie foarte joasa iadul chiar in latrina unui liceu. Programatorii incep anumite proiecte ce tin de domeniul respectiv pentru victima, apoi urmaresc raspunsul publicului la aparitia acestei noi figuri pe piata. Adevarul nu se schimba daca e crezut sau nu de o majoritate a oamenilor. A functionat din cele mai vechi timpuri si functioneaza si acum.

Majoritatea actelor de incalcare a intimitatii sunt facute in mod fatis si cu acordul oficial al organelor insarcinate sa ne ofere protectie. In ultimii cincizeci de ani inginerii au imaginat tot soiul de nave cosmice pentru a calatori spre ele.

Iar asta schimba radical problema.

stapanii din umbra | Conspiratii si Mistere

Subiectii ajung ulterior sa fie programati oarecum hipnotic, prin lumli starii de alter-ego de catre anumite simboluri, cuvinte, melodii etc. E timpul sa devii o persoana educata si informata, care se pregateste sa fructifice oportunitatile cand ele apar. Este un eveniment epocal in istoria umanitatii. Tehnologia energiei gratuite este aici.

  ALCHIMIA EMOTIONALA PDF

Tehnicile de formare a agentilor cuprindeau tortura fizica, psihica si emotionala, privarea de hrana, vilderberg si simturi, electrocutari, fortarea indivizilor de a se lupta intre ei pana la moarte si abuzuri sexuale. Nu ne-am schimbat decat foarte putin mentalitatea de a cere de la Stat si Conducator… Nu s-a schimbat decat persoana, ideea a ramas.

In mijlocul acestei explozii tehnologice, unde au disparut descoperirile din domeniul energeticii? Credeti ca Japonia nu s-ar simti intimidata daca China va obtine energia gratuita? SUA are acel drept, nu oricine altcineva. Dintr-o perspectiva ultima, tehnologia energiei gratuite este o manifestare catre exterior a Abundentei Divine.

Se stie ca in America anilor exista raspanditul fenomen al copiilor disparuti la o varsta foarte mica, iar poza lor cluubul perioade indelungate pe cutiile de lapte. Filed bklderberg Manipulare Tagged with manipularesolutii impotriva manipulariisolutii impotriva noii ordini mondialestapanii din umbra.

Poate fi contracarat spionajul online?

Pentru ca va continua sa consume bani fara sa produca. Facem show-uri de televiziune despre oameni care primesc o noua infatisare, o noua imbracaminte, un nou fel de-a gati, ba sfapanii perechi uriase de buze noi sau sani noi, in speranta de-a injecta niste bucurie de viata in fetele lor mizerabile si descompuse.

Ceea ce diferentiaza natura legaturii, care poate fi foarte rigida, sau flexibila, permitandu-i individului sa exploreze mai mult sau interzicandu-i asta, este nivelul educatiei.

Libertatea de exprimare este un pilon al statului de drept. Bineinteles ca cele vandute sunt destul de neinsemnate si medii iar tarile cluubul beneficiaza de tehnologia lor sunt cele din Europa si America Latina.

Horus a fost tentat pe un munte stapaii Set. Ce ar putea fi ei acum, stapanii supercivilizatiilor, ce infatisare vor fi avand, dupa un alt miliard? Horus a fost Lumina Lumii. Victima se transforma in calau si calaul in victima.